tisdag 15 september 2009

Ja det rullar på fint det här!

Saker verkar funka ganska bra nu! Ja, jag ska inte skryta för mycket, för då raserar väl min lilla lycko värld helt och hållet!
För av nån anledning brukar det vara så för oss. Så fort vi skryter lite om hur duktig nån av barnen är så skiter det sig!

Men lite kort: Julia och Hampus har bytt till mitt och Jimmys rum. Det var lite större så det passar bättre.
William har nu flyttat in i Hampus och Julias gamla rum, och sover själv! Hur duktig är inte han då :-D Och han äter enbart från flaska nu. Vi försöker lite smått med smak portioner, men han är inte vidare intresserad... tungan vill inte jobba rätt, och så förstår han inte riktigt att han ska svälja, den token :-D
Julia sover i växa sängen nu, än så länge inga problem *Ta i trä*.
Och Hamus är helt fri från blöjor, och inte en ända olycka har skett *Ta i trä*!
Så det rullar på fin fint här hemma :-)
Men som sagt, nu ska vi ju inte smila upp oss för mycket, då havererar vår lilla bubbla ;-)

Idag ska vi till tandläkaren med Julia. Detta skulle ju vara hennes första besök, men eftersom hon är en ganska vild flicka så är det inte första gången vi är där.
Hon har ramlat åtskilliga gånger och slagit i munnen, så vi har varit och kollat upp så inga skador skett, höns mamma som man är ;-)
Men det har inte varit nån fara, tack oh lov :-)
Men idag ska vi på det "riktiga" besöket! Men jag vet att det kommer gå fin fint, så fort man säger att hon ska till tandläkaren så öppnar hon munnen och säger "AAAA!!".

1 kommentar:

  1. Kikade in.. söta barn! Härligt med barnen tätt. Vi har 6 barn på 7 år, är 82:a :) Kram

    SvaraRadera