lördag 22 augusti 2009

Torka på hög nivå!

Här har det varit tyst nu ett bra tag! Jag har helt en kelt varken haft lust, ork eller motivation att blogga nu.
Livet rullar på i sin vanliga gång. Barnen växer så det knakar och lever rövare :-D
Nu i en vecka har vi varit och hälsat på barnens farmor och farbror (med familj). Det var uppskattat, och verkligen på tiden!
När jag tänkte efter så var de över ett år sedan vi hälsade på, dålig stil... det erkänner jag!
Men man har ju haft så fullt upp hela tiden och även dom. Men man får väl ta sig i kragen nu och ändra på det där.
Ja där i Nässjö då... Ja Hampus och Jimmy var iväg och fiskade kräftor, det var kul. Sen var vi på dop, lilla Meja skulle nu döpas, det gick toppen och var väldigt fint och trevligt :-)
Sen... ja vad hände mer... vi liksom bara va! Tog dagen som den kom typ!
Men åh så skönt det var att komma hem! Man behöver kanske resa bort lite då och då för att uppskatta sitt hem lite mer :-D Blir ju lätt att man tröttnar när man varit mammaledig i över 2år! Ja inte nu för att jag tröttnat på att vara mammaledig, för det har jag inte. Men det kan lätt bli lite mycket slentrian på livet, men men... Jag älskar att vara hemma med mina kottar :-D Ja även fast det bara osar trotts här ;-)

Igår var jag på stan med min kära svägerska. Och helt UTAN BARN! Det ni! Första gången jag var iväg så länge utan att ha ett barn i släptåg (på 4månader), verligen underbart :-D
Det var så mysigt och trevligt, vi fikade, pratade, shoppade, fikade lite till och pratade ännu mer och bara va :-D Med andra ord den perfekta fredagen!
Så tack Malin för en toppen dag och tack Älskling för att du hjälpte mig och tog hand om alla barn ♥

Ja nu vilken dag som helst så ska jag sluta amma Wille, det tär på kroppen att hel amma ett barn på 4månader som är så stor för sin ålder! Han vägde vid 3månader 7155g och var 67.5cm. Det är mycket! Nu vet jag inte vad han väger, ska till bvc på tisdag och se, spännande!
Men som sagt, måste nog ge ersättning nu, man blir så trött och allt blir bara pannkaka... så det är nog det bästa. Ska börja med gröt nu med.
Men det känns hårt, när jag slutar att amma och ger ersättning och gröt istället så blir han så stor direkt. Och jag vill ju ha min lilla bebis... känns faktiskt jobbigt det här... och det verkar som att ingen förstår hur jag känner.
Man ska bara!!
Skit samma, ingen ide att älta.

Julias tak har blivit super bra förresten! Ja alltså, hon säger inte mycket, och hon har et eget språk. Men man hör tydligt förbättringar för varje dag som går!
Tex nu säger hon:
Mamma, pappa, Mimmy (Jimmy), Memme (Emil), Pippi, kom, Mammuf (Hampus)... Ja och så rullar det på! Blir faktiskt ett par ord per dag :-D

Idag ska vi gå och köpa ramar, har en vägg med foton på alla barn, men jag har ju inte fått upp några på Wille än. Tragiskt!
Men nu har jag äntligen fått hem alla foton som ska sättas upp, så nu måste jag köpa ramar med, det blir så kuligt, och fint!
Sen vet jag inte... Gå till mamma kanske...? Ja vi får väl se vad som händer och fötter ;-)
Om Hampus får bestämma så blir det fika alla fall... han är verkligen ett litet fika troll den där pojken ;-)

Nu ska jag klunka kaffe, sen bär det av mot stan :-D

Tingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar