lördag 1 augusti 2009

Eko!

Julia är lite sen med sitt prat... alltså tro nu inte att hon är tyst, för det är hon verkligen inte! Istället tar hon igen det med skrik, och inte vilket skrik som helst utan det är sånt där som kan spräcka glas! Låter det över drivet, ja kanske... men det är det inte!
Men, nu har hon blivit lite bättre med sitt prat :-) Hon liksom härmar oss hela tiden, så om vi säger en mening, tex "Ska vi köpa glass" då hör man efter ca 15 sekunder "Glass"!
Och säger vi att "Idag ska vi åka tåg", då efter ca15 sekunder så ekar det "Kåg" (tåg på Julia språk).

Och Hampus, ja det verkar som att han har nåt fel på öronen... eller så är han bara väldigt ignorant. När man pratar med han så lyssnar han inte... och ja det är väl kanske så med barn i den ålder!
Men som nu, då ska vi fika lite, och Jimmy ber Hampus sätta sig.
Jimmy:
-"Hampus, kan du sätta dig ner?"
Hampus:
-.....
Jimmy:
-"Hampus?"
-"Hampus?"
-"Haaaampus?"
Hampus
-.........
Jimmy:
-"HAMPUS?!"
(Inte skriker utan bara höjer rösten något)
Hampus:
-"Men varför skriker du, jag gråter ju om man skriker!!!!"
(Detta vrålar Hampus fram mellan skakningara i underläppen)
Han är ganska duktig på att gråta, och tro mig det är inte bara vi som reagerat på detta, alla som befinner sig i vår närhet kan nog konstatera att han är ett känsligt barn.

Så ser vår vardag ut nu, man talar till en vägg känns det som... Men men, det är väl en period då Hampus helt enkelt befinner sig i en fantasi värld.

Och lilla Wille, ja.... där finns det inte mycket att säga. Han bara flyter med... man märker ju inte av han så mycket den lille plutten, snällare bebis det får man leta efter!
Jag tyckte att vi hade tur när Julia var bebis, för jisses vilket snällt barn hon var, och är än idag!
Hampus var med ett underbart (Och är) barn, men då uppskattade man det inte på samma sätt, då var man mer rädd och nervös av sig.
Men nu njuter man verkligen av barnen, och det känns så tragiskt att dom växer så fort... men visst har det sina fördelar med.

Nu ska vi fika och sen blir det ut gång! Det är ju lördag så det innebär lördags godis. Är väl inte så glad över detta men bar är ju barn!

Ting...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar