måndag 11 april 2011

Idag har det varit en så otroligt härlig dag... Man vill liksom inte att den skulle ta slut.
För det första, vilket väder! Man kan ju verkligen inte klaga. Varmt, lagom med vindar och sol, underbara sol.
Jag började plantera lite i det sista landet idag, men motivationen dog verkligen ut när fröna än en gång inte räckte, fan... kommer bli fattig av det här.
Men men, bara gilla läget och köpa mer en annan dag.
Sen tog Jimmy med sig barnen till lekparken efter dagis, så då hann jag med att plocka lite här hemma, rensa upp i blommorna, flytta om lite saker inne och fixa med "pyntet" på gården. Man hinner mycket om man får vara i fred en timme faktiskt.
Sen när han kom hem så var det bara en unge... Snopet. Dom andra valde att gå till mormor istället (Dom är verkligen viktiga för barnen, speciellt Julia är väldigt beroende av mormor... Så fort hon får chansen så ska hon till mormor. Men jag tycker om det, inte för att få barnvakt, det är mysigt att se att barnen tycker om sina nära, det värmer liksom att se.). Så mormor och morfar tog med sig barnen på picknick i Djursdala. Trevligt trevligt.
Wille fick då lite kvalitetstid med mamma och pappa. Bra faktiskt, det blir inte mycket av den vararan för lillamannen... Så vi åt middag på altan sen cyklade vi ner till stan. Det gillade han, dock tyckte jag det var lite ovant med honom där bak, men det gick toppen!
Väl nere på stan så gick vi till Lindex, mycket rea där nu... Farligt!! Jag fyndade alla fall en del. 2tröjor till mig och ett par byxor, såna där smarta som man sen viker upp till kortbrallor. Toppen! Men snopet, det var bara storlek 34 i byxorna, trodde inte jag skulle få upp dom ens men det var inga problem där. Visserligen så är det lite bagy över dom men ändå.. jag menar, för 2månader sen hade jag 42 i byxor och det kunde vara trångt. Men en sak la jag märke till, ju smalare jag blir desto tråkigare ser jag ut... Jag menar, det är så rakt... Inga former alls. Jag ser ganska ointressant ut faktiskt...
Jaja, där for det iväg, tillbaka till kläderna! Jag fick ge ynka 45:- kronor för dessa tre plagg. Gutt ju!
Sen köpte jag en tröja till Julia för 15:- och ett par shorts till Wille för 10:-.
När detta var gjort så gick vi till Sibylla och tog oss en glass. Wille gillade verkligen att ha mamma och pappa ifred och få full uppmärksamhet. Och så duktig han var!! Lyssnade hela tiden och skötte sig så fint.
När vi kom hem så var Hampus och Julia tillbaka så vi tog och en fika på altan med mormor och morfar. Så härligt och trevligt!
Summan av denna dag: Perfekt!! Högsta betyg ♥

Nu blir det grillat, verkligen otippat...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar