fredag 15 juli 2011

Så var det fredag och helgen är helt obokad! Känns skönt faktiskt, på sätt och vis.
Jag gillar att ha nåt att göra varje dag, nåt att se fram emot... Men samtidigt så är våra helger uppbokade med diverse saker som jobb, annat, och bröllop framöver. Så det kan vara skönt med en helg där man faktiskt kan ta dagen som den kommer. Och bäst av allt, Jimmy är ledig!
Jag hoppas verkligen på bra väder en dag, skulle behöva ta en tripp till ALV, ett tag sen vi var där nu och man måste ju utnyttja korten så man känner att man spenderat pengarna väl. Men det hinns väl... Nu är det visserligen ganska träligt där nere i grytan, turisterna har ju invaderat stället. Jättebra för affärer och allt sånt, men det är lite trist att vi som bor här får kliva åt sidan, för det är faktiskt så det känns somliga dagar.
Som på ALV, knappt ingen ide att se nån teater nu. Även fast det är en röst som säger till vuxna att låta barnen sitta längst fram och att vuxna inte får stå framför barnen så dom ska kunna se, så är det alltid en vägg av vuxna människor som uppenbarligen inte fattar. Det ska filmas och fotas och dom vuxna är tusan som barn, vägrar att lyssna och lyda. Så inte ser man nåt, ja förutom ryggar... Mycket kul för barnen...!
Jaja, man ska väl inte klaga på stackarna, dom har betalat dyra pengar... Och dom har ju bara en begränsad semester så dom måste ju passa på. För vi som bor här går ju in gratis och dessutom har en obegränsad semester...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar