måndag 30 maj 2011

Funderar fram och tillbaka på detta med hund... Nu vet vi ju vilket ras vi vill ha. Eller ja, så gott som... Men det konstiga med detta är att det känner mer nervöst att skaffa en hund än ett barn till. Det med barn vet vi ju hur det funkar, men hund har vi aldrig haft. Jag vet ju att när man väl är där så får man det ju att funka, men ändå!
Kanske ska göra som Jimmy så fint föreslog... Vi skaffar båda :-) Och planen han hade skulle faktiskt funka, om man vill...

4 kommentarer:

  1. Så ni funderar på ett barn till?

    SvaraRadera
  2. Det går lite fram och tillbaka det där. Jag tror nog att när man väl fått första barnet så vill man uppleva allt det underbara igen. Båda två vill verkligen, och det är väl mer eller mindre bestämt att en till ska vi ha. Men när är frågan. Just nu känns det inte som att det passar... Vill engagera oss i dom vi har nu, och även ägna oss åt varandra lite innan vi börjar om :-)
    Hur går det för er förresten, blir det en liten knodd snart?

    SvaraRadera
  3. Det låter klokt. Ja, vi vill bilda familj och vi hoppas att det sker inom en snar framtid. Snart får en av mina bästa vänner en liten så man lär nog bli ännu mer sugen då, men vår tur kommer väl också snart.

    SvaraRadera
  4. Såklart er tid kommer! Ni är gjorda för att bli föräldrar. Och är det nåt jag fått lära mig så är det att man kan inte styra när det ska hända. När det är rätt så är det :-) Härligt att din vän ska få en liten bebis, det jobbiga är att man blir ju som du sa mer sugen. Men man kan också låna bebisen så länge ;-)

    SvaraRadera