torsdag 22 mars 2012

Idag har jag haft det så otroligt skönt! Dagen började med ett möte... ett ganska svårt och jobbigt möte, men i det långa hela så är det nog rätt gjort.
Sen hem och vila en liten stund. Idag följde Hampus med sin bästis hem, Elliot. Och Julia följde med en av sina vänner hem. Så jag passade på att hämta hem Wille tidigare och vi tog oss en promenad till mormor och morfar! Där skruvades det ihop utemöbler, blir nog fint när det är klart. Sen tog vi oss ju såklart en fika!
Efter det skulle vi möta upp Jimmy, och då tog vi en promenad genom Hagen, äntligen har vitsipporna kommit fram. Måste ge mig ut och fotografera lite... Har varit otroligt dålig på det där med fotografering! Inte ens på barnen har jag tagit kort... måste skärpa mig!
När Vi väl mött upp Jimmy så gick vi ner till stan, Wille var i stort behov av andra skor, han har såna problem med nageltrång min lilla prins. Men vi hittade ett par jättefina och bra skor till honom.
Sen var det nästan dags att gå hem och vänta in resten av barnen.
Nu sitter jag här och njuter av lugnet!!
Men det som slog mig var hur otroligt lätt det är när man bara har ett barn med sig, vad lilla Wille fick stå i centrum idag, och det behövde han nog faktiskt. Pricken över i var hans glass! Första glassen intagen ute detta år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar