söndag 6 juni 2010

Idag så gick vi ner till mamma och pappa som kommit hem efter en liten semester.
Vi hade planerat att bara vara där nån timme för att sen gå hem och så klart i landen och grilla. Men vi blev kvar ända till kvällen.
Min syster kom dit och barnen lekte så bra så då vill man inte gärna gå in och avbryta leken. När sen vädret är så underbart och man blir bjuden på mat så måste man ju stanna.
Så idag har vi varit ute hela långa dagen.

Tyvärr så fick Hampus ett utbrott som heter duga när det var dags att gå hem. Men eftersom dom var mer skitiga än rena så var vi tvungna att gå hem så dom fick duscha innan sängen. Dagis imorgon... Så hela vägen hem skrek han, och i ca 45minuter här hemma. Under hela duschen så vrålade han, och där slutade det med att han slet ner duschstång och draperi...
Ja vad ska man säga... Igår va det Julia...
Wille har kommit in i en period då han är fruktansvärt gnällig om kvällarna. Han är nöjd så länge man bär på honom, men ärligt talat så klarar ingen av att bära runt på honom i timmar. Mycket frustrerande måste jag säga, men det är väl en period som så många andra gånger.

Väl här hemma så fick Jimmy ta barnen och jag gick ut för att så lite i landen. Måste ju få det där gjort. Egentligen ska det göras i april... Men bättre sent än aldrig?
Nu är det gjort alla fall. Morötter, gräslök, sallad och purjolök. Får väl se om något tar sig.

Allt staket är även uppe nu, och Jimmy har även byggt en grind! Nu ska vi bara komma ihåg att köpa gångjärn med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar