fredag 23 juli 2010

Tiden går fort när man ha roligt... Och det har jag verkligen haft!
I måndags åkte ju mina barn till min syster, då passade jag och Jimmy på att göra sånt man inte längre har tid med. Och vips så var det onsdag och barnen var hemma igen. Det bra med detta var att vi insåg hur viktigt det är att man ser till att få vara barnlediga med jämna mellanrum, så man kan ägna sig åt varandra. För vår del sker det allt för sällan... Men vad ska man göra om man inte har barnvakter som står på rad och vill ta barnen.

På onsdagen var det dags för mig att ha en trevlig ute kväll. Det var ett bra tag sen, så även det var på tiden. Det började med fest hos min syster och avslutades med fest på Harrys! Så roligt vi hade det!!! På fredag är det dags igen!

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå. Jag ska nämligen börja jobba om en timme... Nu eftersom jag varit ledig ett tag så känns det skönt att komma tillbaka och komma in i rutinerna igen. Fast visst, lite motigt är det, det ska jag erkänna. Fast jag är tacksam att jag har ett jobb, dom växer inte på träd. Men det som oroar mig mest är att jag aldrig i hela mitt liv jobbat natt förut. Så det blir intressant att se hur det funkar för mig. Men den kommer nog gå bra!

Är sjukt nervös över morgondagen förresten... Men jag ska!!! Om jag inte fegar ur i sista stund alltså ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar