torsdag 8 april 2010

Aktiv dag.

Idag har vi fått mycket gjort känns det som. Känner sig värd att sitta ner här ett tag alla fall!
Först var vi nere på stan och fixa massa paket. Skönt att ha det gjort.
Sen fixade vi lite mer ärenden på stan, lika bra att få det gjort när man är där liksom.

Sen var det dags att hämta barnen. Snacka om att man känner sig älskad när man kommer där och ska hämta dom. Direkt när Julia får se mig så vrålar hon: MMAAAAAMMMMAAAAAA!!!!! VARJE gång!! Söt unge!! Och självklart får man ju jämt en stor mysig kram. Gosan ♥
Hampus däremot blir inte lika lycklig... *Suck* Han blir mest sur eller besvärad när vi kommer och ska gå hem.
"Men jag ska ju bara!"
"Men jag måste ju!!"
Ja och så fortsätter det. Klart han blir glad att vi kommer, men han vill ju att allt ska ske på hans villkor. Alltså, gå hem när han säger. Och så är det ju så dumt med 3timmar per dag. Så fort han har kommit in i leken så kommer vi och då ska man gå hem! Tro fan att han blir sur.
Tänk dig själv att bli avbruten var eviga dag du sitter och gör nåt du verkligen tycker är såååå kul! Du skulle ju med bli irriterad?
Så man får ju förstå den lilla krabaten ♥ Även om han inte alltid vill ha en kram när man kommer, så brukar jag lite diskret ta mig en... Men jag tror ha egentligen vill kramas med mig med, fast man kan ju inte visa kompisarna det....

Sen gick vi hem till mina föräldrar. Men dom var inte hemma... Så vi gick hem och fikade. Gott!!
Sen kom min mamma och pappa och hämtade Hampus och Julia. Dom skulle va hos dom när vi var med Wille på sjukan.
Sagt och gjort, där konstaterades det att han är frisk och fin. Att han är fin behöver ingen påminna mig om. Han är otroligt fin mitt lilla ♥
Sen tog vi upp hans gulhet. För han blir verkligen GUL till och från vissa dagar. Och folk runt om oss reagerar över det med.
Men nej då! Ingen fara alls. Vi fick frågan om han går upp i vikt som han ska och växer som han ska. Såklart han gör! Han vägde ju 8kilo och var 70cm lång vid 4månader (om du undrar varför jag tog vikten och sa vid just 4månader så är det för det var den jag såg, glömt skriva upp senare resultat). Jag födde för sjutton ut en 3månaders unge ;-) Kanske inte, men han vägde ju nästan 4.4kg. Ja, det gjorde ont, och inte hinner man med nåt annat än lustgas var eviga gång... Ja och där for mina tankar iväg ja!
Tillbaka till där vi va!
Eftersom han växer som han ska så är han frisk. Jaha ja. Såklart är jag sjukt tacksam över det! Tro inget annat för guds skull.
Så vi tackade och gick.

Därefter hämtade vi barnen och gick hem och gjorde mat.
Och nu ikväll var jag iväg och handlade hem allt mat inför Willes stora 1års kalas som ska ske på lördag!!! Jihooooo!!
Sen hem och sövde barnen.

Ooooch här är vi nu. Tack och adjö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar