fredag 21 december 2012

Oj oj vilken natt!

Allt började med att jag inte kunde söva Julia, det gick inte! Så efter mycket om och men så tog jag med henne ner och lät henne sova i min säng. Där låg även Hampus och skulle sova... ihop med 100 gosedjur!!! Okej, inte 100 men 10 var det säkert.
Efter en stund somnade jag och sov som jag brukar... nu på morgonen berättar Hampus irriterat att när jag somnat så hade Julia vaknat och väckt Hampus. Den där ungen!!! Som tur är så "sövde" Hampus om henne innan hon väckte mig och somnade sen själv om.
Och då känner jag mig lite sådär väldigt stolt, Hampus tog hand om Julia för att jag skulle få sova!
Han är så stor och omtänksam, min älskade unge... vad hände?!
Tack och lov är han ledig idag, så som tack så ska han få följa med till stan och fika och få nåt litet.

Och på tal om litet... det här med julklappar börjar spåra ut! Wille har nu 25 paket... fatta, 25! Det är för mycket, på tok för mycket. Så vi ska dela upp det på några dag i taget. Dom kan inte få så mycket på samma dag, dom kommer inte uppskatta allt till slut, det kommer bara handla om att få och få... jag menar, sammanlagt blir det 75paket! 75!!!! Nej, det blir uppdelat på minst 3dagar. Så får det bli.
Sen har ju Julia kommit på att hon vill köpa nåt till sin kompis Maja (en söt liten tjej som hon blivit så bra vän med hos sin kontaktfamilj) så det måste jag fixa med. Och nåt till barnen hos pojkarnas kontaktfamilj med. Mammorna och papporna är klara, så det känns skönt.

Jag har på tal om annat börjat med silica igår. jag vet inte hur den funkar än men den är helt klart värt att prova! Det lär ju knappast bli värre! Tänk om håret växer ur och jsg får tillbaka mitt tjocka fina hår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar