måndag 1 mars 2010

Håll i er nu!

Nu är det kväll... igen...!

Man får väl se hur många minuter man hinner slumra till innan Hampus vaknar. Han får vara hemma från dagis imorgon med, lika bra. Forfarade ingen feber, men han är inte på topp! Onödigt att skicka han till dagis då, bättre att han får vara hemma och ha det bra.

Jimmy var hos tandläkaren idag igen. Ser inte bra ut det här. Dom rensade igen... Och så fick dom skära upp tandköttet, för att sy igen hålet. Och så fick han penicillin på det. Hur ont han har ska man inte ens försöka beskriva. Men han tar tabletter som funkar ganska bra. Gäller bara att han tar dom i tid så dom inte hinner gå ur kroppen.

Jimmy förresten... Han skulle ju sluta snusa. Han tog en sista snus den 16/2 tror jag det var. Men så köpte jag en dosa den 19/2... ifall... Den dosan gick åt. Men han snusade bara från den dosan, och den räckte från 19/2-26/2. Sen dess har han inte snusat ett dugg! Så jag känner mig mycket stolt över honom nu. Fast han har haft så ont så har han klarat sig ifrån att snusa!

Det gick bra för Thim förresten att ta hål i örat idag! Så nu är Hampus och Thim så coola! Riktiga tuffingar!

Både igår kväll och nu ikväll så har jag mått så illa. Känns som att allt jag äter ska komma upp lika fort. Hade det varit maginfluensa borde det väl brutit ut nu tycker jag. Och ett frö har det inte hunnit bli än, så inte ens det kan man hoppas på.
Tror nästan det är sömn brist, för det har man inte fått för mycket av. Känns som att jag skulle kunna sova i 100år...

Så vad mer... Ja jag har väl bara gjort det vanliga tror jag. Handlat, lagat mat, tvättat, dammsugit, plockat och pimpat upp köket med små detaljer. Så även fast man ligger på minus i allmäntillstånd så har man fått lite gjort. Känns bra!
Får ta och klappa mig lite på axeln innan jag kryper till sängs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar