lördag 20 mars 2010

Man kan ju inte bromsa sig ur en uppförs backe.

Nu har Julia äntligen fått cykla. Hon älskade det!! Men det gick väl inte lika bra som för Hampus. Han satte sig på, och så bar det iväg. Det var som att han alltid varit expert på att cykla. Han är lätt att lära den där gossen.
Men det gick bra för Julia med. Förutom att hon inte riktigt förstod att man ska trampa framåt... Så hela tiden stampade hon i bromsen. Såg så roligt ut! Men man kan inte begära att hon ska kunna direkt. Det är första gången hon cyklar ute, och hon är bara 2år. Och nu har vi ju nåt att öva på, så vi vet vad vi har att göra.

Just nu sitter Julia och har lördags mys framför tv,n. Vi är bortbjudna ikväll så då får man ändra lite på schemat. Inte värre än så. Och lördags myset blir knappast onyttigare för att man tar det en annan tid. Eller dag.
Så det så!!

Hampus är på kalas hos Thim. Han gick här hemma och vankade fram och tillbaka och undrade när Nicke skulle komma... En stund började han bli orolig att dom glömt honom. Lilla knasboll. När Nicke sen kom så blev Hampus så till sig att han visste inte var han skulle ta vägen. Fram till fönstret, sen till mig och så iväg!

Snart ska barnen in i duschen och jag ska fixa fram lite fin kläder till trollen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar