fredag 14 maj 2010

Hej jag heter Alexandra och jag är skolist. Heter det så?!

Jag har ett beroende... Skor!
Jag har själv inte tänkt så mycket på det faktiskt, det var min kära make som påpekade detta för mig för någon dag sedan.
Jag har köp sandaler, älskar ju dom där sandalerna som är så inne nu. Så nu har jag ett par svarta med dragkedja, ett par mörkgrå med dragkedja, och nu till det gottiga: Jag fick hem ett par i förrgår med en liten liten klack. Ja liten är den, men det är för att jag ska kunna gå med dom. Annars kan det kvitta. Man skulle kunna tro att jag väljer nåt för att göra mig själv lite längre. Men icke! Jag gillar att vara kort, så här höjs inget.
(Jag har ju såklart mer skor än dessa, rättare sagt så tror jag det var 2kartonger med bara mina skor... Eller så var det 4?)
Men nu undrar in kära make när dessa kommer användas... Och det vet jag ju inte... Och jag kom ju då på att jag har ju inte så mycket kläder som matchar dessa skor... Så jag loggade in på H&M för att få inspiration. Min kära make påpekade då igen att fler skor behövdes inte. Så för att få tyst på honom köpte jag lite smått och gott till honom... Och sjutton också, ett par skor slank ner till mig!
Vet inte vad som hände men där va dom. Men dom behövs, det är ju såna där gympa aktiga skor... Sånt behövs väl alltid?
Men nu ska jag inte köpa fler... OM jag inte råkar stöta på några på nån rea kanske?
Hur som helst, jag köpte även en sån där lång skjorta och korta leggins... Men där har jag gjort bort mig!
Jag trodde ju att alla mina sommarkläder från förr förra sommaren var på tok för små, men gjorde ett tappert försök med att testa dom idag... Och ta mig sjutton! Allt passar!! Vissa saker är i stl s... Förstår ni vad detta innebär? Jag har bara 20kg kvar till målvikten.
Nej för fasen, fattar ni hur jag skulle se ut då? Okej jag är kort, det vet vi, exakt hur kort vet jag inte, men för 10år sedan var jag 162.5cm. Den där 0.5cm är viktigare än man kan tro!
Och jag väger idag 64kg.
Jag vet att det är mycket, men dra av 20kg på det... Inte bra eller hur? När jag och Jimmy blev ihop vägde jag 47kg... Behöver jag säga att jag inte mådde bra?
Men jag tror att ca 55kg är lagom. Så då är det bara 9kg kvar. Det klarar jag väl av...?
Jaha, då vet alla som läser här exakt vad mina våg visar idag... Men jag vill då understryka att när jag födde Wille så vägde jag närmare 90kg, och för ca 6månader sedan vägde jag runt 70kg. Det innebär att jag gått ner ca 6kg på 6månader, helt utan hjälp och helt utan bantning.

Sådär ja! Nu ska jag njuta av att det är ganska tyst här hemma. Helt tyst blir det aldrig. Men ganska, och det nöjer jag mig med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar