söndag 9 maj 2010

Kanske köpa en lott ialla fall?

Idag när jag vaknade kände jag mig genast på bättre humör! Golven var visserligen inte städade, men eftersom jag vaknade på rätt sida så kanske jag borde köpa en lott ändå? Ja det tål att tänkas på.

Som sagt, vaknade på rätt sida idag! Varit på toppenhumör, och i och med det fått massor gjort! Började dagen med det vanliga, efter det så tog vi en fika/lunch, super mysigt ♥ Sen tog vi på oss och trotsade regnet. Det är ju cirkus här i stan idag så vi gick bort för att kolla på djuren.
En av åsnorna var lite väl på sig mot ponnysarna... Det blev lite skum stämning när Hampus undrade vad dom höll på med... Ja vad ska man säga... "Dom buuuuusar...." Jimmy tyckte det var kul att se mig försöka slingra mig ur den knipan...
Ja det fick duga med den lama beskrivningen, sen gick vi vidare till dom stora hästarna. Jisses vad fina dom var!!
Sen tog vi en promenad runt områdena, tänk vad roligt det kan vara att springa runt med paraply. Barn är ändå ganska lätt roade.
Sen blev det hemgång. Jag har städat och städat och städat! Ut med mattor och torka golven. Skönt att det är gjort sen.
Har även varit ute och satt upp solcellslamporna som vi köpte för ett tag sen, har liksom inte blivit gjort. Egentligen skulle man vänta tills gräset kommit upp, men jag orkar inte vänta. Men vi upptäckte att vi måste köpa fler, alla fall 4 stycken kanske... Så imorgon blir det Jysk.
Sådde även lite gräs, men Jimmy får kratta, nån mått får det vara.
Nehepp, nu är det dags att laga mat och jaga Wille. Han är inne i klättra perioden... Jag gillar den inte! Allt ska han klättras på... Och Julia har inte kommit ur den än... Blir mycket klättra i detta hus.

Nej, som sagt! Dags att sätta fart!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar