tisdag 16 oktober 2012

Se där, sa ju att det skulle komma ett inlägg till....

Det jag nu ska gnälla över är hur min dator dummar sig!!! Jag hatar den! Och jag hatar Jimmys dator (den bärbara) som jag nu tvingas sitta vid.... bättre än inget dock. Jag vill ha hem min surfplatta... om jag nu kan förstå mig på den.... annars så löser man det såhär, Jimmy tar plattan och jag tar datorn. Jag kan nog lära mig älska denna dator med, allt handlar om att vänja sig.

På tal om annat, Jimmy berättade för mig att han inte sett mig riktigt arg någon gång.... jag undrar om det verkligen kan stämma? Jag vet ju att jag varit arg... men kanske inte fly förbannad... irriterad är jag nog mest hela tiden, mer eller mindre. Men super arg... nej, kanske inte, eller så visar jag det inte helt enkelt. Intressant? Nej, inte direkt... men jag har ju liksom inte så mycket mer för mig än att se efter barnen (dom små) och blogga.

Just nu finns det funderingar på en sak, en ändring i familjen. Ja bli nu inte överlyckliga och tro att titeln Fru Alexandra ska ändras till Fröken (eller tant, smaksak) Alexandra. Det kommer nog aldrig ske, Jimmy är på tok för envis när det kommer till den frågan. Och jag skulle inte byta bort min familj mot nåt i världen!
Men tyvärr så kan jag inte ta upp nu vad det gäller, inget allvarligt, bara en fundering vi bollar med dom det angår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar