tisdag 11 september 2012

Det där med att tappa tänder kan vara väldigt intressant... Hampus slog i sina framtänder för några vintrar sedan, resultatet blev att två tänder trycktes in och blev mörka.
Nu när han har börjat tappa sina tänder så tänkte jag att dom som är skadade borde lossna först. Men där hade jag verkligen fel!
Han tappar alla tänder förutom dom? Dessutom är det påväg en tand bakom dom andra vilket leder till att hans framtänder fullständigt ändrat plats...
Som en kär vän sa till mig när tänderna började lossna på våra söner: "Vi får helt enkelt acceptera att våra barn kommer se lite roliga ut i munnen ett tag!"
Och ja... Hampus ser för jäkla rolig ut, på både gott och ont. Stackars kan ju knappt äta för alla lösa tänder. Dessutom är hans 6års tänder längst bak påväg upp med.
Det är mycket som händer i den lilla munnen just nu... men när alla tänder som sitter lösa lossnar, ja då får tandfeen en helt del pengar att punga ut!

På tal om annat.. önskar jag hade en enplansvilla. Det där med trappor är inte roligt alls när man har tre olika barn att söva på två olika plan. Dock så får man väldigt mycket motion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar